בינינו, קולינריה היא אחד הדברים המשמעותיים שהאורחים זוכרים לאחר שהאירוע נגמר, אם לא המשמעותי שבהם. בהינומה לגמרי מודעים לכך, ומציעים תפריט עשיר, מושקע ומוקפד שאף אורח לא ישכח. אז היכונו לחוויה מעוררת תיאבון והכירו אותו
אי אפשר להפריז בחשיבותה של הקולינריה לעולם האירועים, וחתנים וכלות לעתיד ואנשים שעומדים בפני אירוע יעידו על כך. רבים מאיתנו שוברים את הראש בחיפושים אחר החוויה הקולינרית המושלמת שאותה נעניק לאורחים, ונדמה שהרף רק הולך ועולה. אז איך יוצרים סעודה לתפארת, שלא תישכח גם הרבה אחרי שהאירוע נגמר?
אם השאלה הזאת טורדת את מנוחתכם, יש לנו בשורות בשבילכם: אתם יכולים להפסיק לחפש, כי בהינומה, מתחם האירועים האהוב והוותיק בנשר, יש את כל מה שצריך לחוויה קולינרית שכמוה עוד לא חוויתם.
בהינומה רגילים לחגוג בגדול מדי ערב, ובאותה נשימה, כל אורח מקבל הרגשה שהוא יחיד ומיוחד, גם דרך הצלחת. ככה זה כשמקפידים על ערכים כמו נתינה, רוחב לב, טריות וחדשנות. ישבנו עם ברי סלע, מנהל המקום, לשיחה קצרה ומעוררת תיאבון:
להתחיל בטעם טוב
הרבה לפני שמתיישבים לשולחן, האורחים בהינומה מוזמנים ליהנות משפע יוצא מגדר הרגיל בקבלת הפנים. מיטב הטרנדים הקולינריים, לצד מנות קלאסיות שכל אחד אוהב, מוגשים בעמדות שונות, ומצליחים להכניס את האורחים לאווירה הנכונה.
"הקונספט הבלעדי הוא המטבח הפרונטלי", מספר סלע. "מבשלים הכל בזמן אמת. למשל, יש שווארמה מיוחדת בטורטיות שאופים בזמן אמת בטאבון, לעיני האורחים. מבחינת הדגים, אנחנו מטגנים ברבוניות, לקט דגי ים בטמפורה, דגי ים טריים, כמו דניס, לברק, מוסר ים. לחובבי סגנון אותנטי-מסורתי ישנה מנה של מוח עגל מבושל, מנה שאנחנו מגישים כבר מעל 15 שנה, בבישול איטי של 5-6 שעות, כמו הבישול של פעם".
המנות הפותחות כמו דגים מטוגנים וסושי מוגשות בצלחות קטנות, המאפשרות לאורחים להסתובב בחופשיות ולפתוח את התיאבון לקראת המשך האירוע. כלומר, לגמרי יש למה לצפות.
שיא האירוע
הקו העשיר והמוקפד נמשך בכל הכוח גם במנה העיקרית. "יש המון סגנונות, שלא פוגשים בד"כ במתחמי אירועים. למשל, מנות בשריות ממש מיוחדות, נתחים מיוחדים כמו פילה בקר מובחר ומיושן, כבד אווז לכל אורח בצלחת, בשילוב טוויסט כמו ריבת אוכמניות ופירות יער, לצד עוגיית מקרון, או אפילו מעל ספינג' שמטגנים על המקום. יש הרבה משחקים שאפשר לעשות ויש לנו יד חופשית. אפילו התוספות יוצאות מגדר הרגיל – אספרגוס, ארטישוק א-לה רומנה ועוד".
חובבי מתוק, זה בשבילכם
הסעודה בהינומה נסגרת בצורה הכי טובה שיש, עם פלטת קינוחים עשירה ומושחתת במיוחד. "הכל מוכן על המקום, בקונדיטוריה של הינומה, מחומרי הגלם הטובים ביותר. הפלטה העשירה כוללת המון אופציות, מפררו רושה ועד ביצד הפתעה של קינדר".
לכל אלה נלוות מספר אופציות לאפטר פארטי, שמצליחות להרים את הרחבה בכל פעם מחדש. "יש לנו עגלת אפטר פארטי שנכנסת לרחבה, עם שיפודים של ופל בלגי. צעיר, כיפי ומרענן. לחילופין אפשר ללכת על דוכן שווארמה, לא רק מתוקים".
הבחירה לגמרי שלכם
יש אינספור כיוונים אליהם ניתן לקחת את התפריט בהינומה, והבחירה לגמרי בידיכם. "מהסלטים הכי מודרניים עם חומרי הגלם הכי עכשויים ועד קונספט יותר עממי. הכל מתחיל בבחירה של המשפחות", מסביר סלע. לא משנה במה תבחרו, העיקר שיהיה לכם בתיאבון!