רק לפני מספר שבועות התבשרנו על ההצטרפות של השף אבי לוי ממסעדת 'המוציא' הירושלמית לצוות הקולינרי של מתחם האירועים 'הרמוזו' במודיעין. השף המפורסם, אשר החתימה האישית שלו מבוססת על המטבח האלג'יראי בפרט והצפון אפריקאי בכלל, יצטרף לצוות הקולינרי בראשותו של השף ליאוניד ויניקוב, ויוסיף מימד מסעיר ומלא בטעמים למטבח (המשובח גם ככה) במתחם האירועים.
לוי, סלב מן המניין והבעלים של חשבון אינסטגרם עם 127K עוקבים, מצטרף לשורה הולכת ומתארכת של שפים-סלבס שמתחזקים מסעדה מדוברת, מופיעים בפריים טיים הטלוויזיוני, ועדיין מוצאים את הזמן לשתף פעולה עם מתחמי אירועים. מן הסתם, כולנו מרוויחים מהמגמה הקולינרית המשמחת הזאת. הרף הקולינרי בעולם האירועים גבוה מאי פעם, ובעבור האורחים מדובר ב"שניים במחיר אחד", כלומר גם אירוע, וגם ביקור במסעדת שף עתירת באזז. בואו להכיר את השמות הבולטים שהבינו ששילוב כוחות עם מתחם אירועים זה הכי 2020:
אביב משה ו-58
מה עוד לא נאמר על שיתוף הפעולה של השף אביב משה ו-58? אביב משה, המתחזק חשבון אינסטגרם עם 90K עוקבים, נחשב לאחת מאושיות הקולינריה החזקות בישראל, ונודע בסגנון טרנדי המתכתב עם בירות קולינריות כמו ניו יורק, פריז ולונדון. השף החתום על היצירות הקולינריות ב-58 הוא לא רק שם חזק לניים-דרופינג. במסגרת שיתוף הפעולה, שנמשך כבר שנתיים, משה מקפיד להיות מעורב ככל הניתן בנעשה במטבח. התוצאה? האורחים לגמרי מרגישים את זה, ולא מוותרים על צילום החוויה והעלאה שלה לסטורי.
עומר מילר ו-7
אין תל אביבי שלא שמע על Susu & Sons ואת 'פיצה סבא' של השף עומר מילר, ואכן, מתחם האירועים האורבני 7 מתגאה בשיתוף הפעולה שלו עם קייטרינג בזאר של השף. מילר, סלב לכל דבר שמככב במדורי הבידור ומחזיק 120K עוקבים באינסטגרם, נודע בסגנון הטרנדי והאדג'י שלו, שמתבטא היטב גם בצלחת.
יונתן רושפלד ו-Ray
רושפלד, אשר עומד מאחורי המסעדות המיתולוגיות 'מול ים' ו'הרברט סמואל', ובעיקר זכור בתור השופט הקשוח מ'מאסטר שף', משתף פעולה עם המתחם התל אביבי Ray. האורחים מוזמנים ליהנות מהסגנון חסר הפשרות של השף, וממטבח המבוסס על המפגש בין קולינריה אירופאית מוקפדת לקולינריה אסייתית אקזוטית.
ארז קומרובסקי ואביגדור
השף והאופה ארז קומרובסקי, השופט מ'משחקי השף' שעמד מאחורי רשת המאפיות 'לחם ארז' ונודע בזכות הסגנון הגלילי שלו, משתף פעולה כיום עם מתחם האירועים האורבני 'אביגדור', במסגרת חברת הקייטרינג 'ארז וחנן'. האורחים מוזמנים ליהנות מרכיבים עונתיים וצבעוניים וסגנון בלאדי ומלא טעמים.
רן שמואלי ומערבה
רן שמואלי הוא לא רק השף שעומד מאחורי המטבח של מתחם האירועים 'מערבה' שבקיבוץ געש, אלא גם הבעלים של המקום, עניין לא מובן מאליו בכלל. למי שלא מכיר, שמואלי הרוח החיה מאחורי מסעדת 'קלארו' התל אביבית, אושייה קולינרית ותיקה ושופט ב'בייק אוף ישראל'. האורחים במתחם האירועים מוזמנים ליהנות מהשילוב בין בישול עילי ובין ערכים של פשטות, טריות ו-farm to table, אחד המושגים הקולינריים הדומיננטיים של העשור החולף.
ומי עוד לוקח חלק בתופעה?
לוי, משה, מילר, רושפלד, קומרובסקי ושמואלי ממש לא לבד במגמה. פה ושם מבליחים לענף האירועים אנשי קולינריה בולטים נוספים, אם כי לא באופן סדיר, והמחירים בהתאם. כך, למשל, תוכלו ליהנות מהבישולים של שאול בן אדרת, חיים כהן ואייל שני, תמורת מחיר לא זול שעשוי להגיע ל-500 ש"ח ויותר לאורח.