רוני והב – השף של גן האירועים VALLEY

רוני והב, השף הידוע של גן האירועים VALLEY שמכיל שני אולמות (ל1,200 ו-700 איש), עצר את העשייה כדי להעניק הצצה לעולמו הקולינרי ולעולמו הפרטי שהוא מצליח לדחוס בין האירועים – מזל שיש שבתות וחגים…

השף רוני והב בעל ידע עשיר וניסיון עוד יותר עשיר בתחום הקולינרי. את תחילת דרכו החל בבית ספר תדמור, ואט אט הפך להיות שף של מלונות גדולים ברחבי הארץ, כולל מלון הילטון בת"א והרודס באילת. עם השנים עבר לגור באילת ולאחר תוקפה ענפה של עשייה הגיע לכדי תפנית – מעבר לעולם האירועים. 

מביקור ארעי לשינוי מהותי

רוני הגיע לבקר חבר שעבד באולם אירועים באזור המרכז. תוך כי שיחה החבר מספר שמתפנה משרת שף באולם האירועים, ושאם רוני רוצה היא שלו. האפשרות לגוון ועדיין להישאר בתחום הקולינרי קסמה לרוני ולאחר שלל בדיקות הוא החליט ללכת על זה. 

המלח והפלפל שבלב העשייה

אני שואלת את רוני לגבי ההבדל המשמעותי בין עולם ההסעדה במלון לבין הסעדה באולם אירועים, והוא עונה שאולי מהצד העבודה נראית זהה, אך מדובר בעולם שונה לגמרי. 

בתחום האירועים אין מקום לטעויות, לא ניתן לשלוח ללקוח בקבוק יין לחדר כפיצוי. מדובר ביום המאושר של הזוג והוא צריך להתבצע על הצד הטוב ביותר. במקביל יש המון אתגרים, אך הם המלח והפלפל שהופך כל יום עבודה למיוחד ומהנה. האתגרים מונעים שחיקה, שומרים עליו חד ומוסיפים את התבלין הסודי לחדוות העשייה. 

אני מקשה ושואלת לגבי לקוחות בעלי חלומות מוגזמים. רוני משתף שהוא תמיד משתדל לבוא לקראת הזוג – "שמה שבגבולות האפשרי עושים". בין אם זה הרצון לשלב אוכל עדתי, להפוך מנות ליותר פיקנטיות (או חמוצות), לשחק עם עיצובים וכדומה, אך גם לו יש קווים אדומים. כר קרה שהגיע לפגישה עם ספר של פיסולי פירות שהביאו היישר מתאילנד, ובהתאם לתמונות הזוג ביקש לחקות מספר יצירות… זה למשל לא קרה..

השראה

רוני מסביר שהשראה היא שילוב של אהבה עזה לתחום עם המון עבודה קשה. מאחורי כל בניית מנה יש הרבה מחשבה והתעמקות. מעבר לכך, שיטוטים ברחבי העולם, פרויקטים קולינריים (כגון בישול בחגים לקהל יהודי שמבקש טעמים של בית) וביקור בשלל מסעדות מפרה את ההשראה ומוליד מנות חדשות. 

קבלו טעימה!

בקלאווה עם פיסטוקים, תורגמה למנה בשרית עם אסדו מפורק. כל היצירה העדינה הזו מוגשת בצורה וויזואלית עם טופינג של קינמון, פיסטוקים ונענע.

עוד טעימה? קבלו טורטליני עם בשר שפונדרה, פטריות שיטאקי וחלב קוקוס. 

בין סירים לספרים

אחד מהיתרונות של שף בגן אירועים נוגע לעובדה שיש שבתות וחגים, אותם ניתן להשקיע בתחביבים משלימים, באישה, בילדים ובמקרה של רוני, גם בנכדה החדשה שנוספה לאחרונה לחגיגה.

רוני משתף שכשיש לו זמן, הוא אוהב לקרוא ספרים ולהאזין למוזיקה, מזון מעצים לנשמה!

מבט קדימה

אני שואלת לגבי חזון, ורוני עונה להביא חידושים. לחשוף לחומרי גלם מיוחדים וצורות בישול בלתי מוכרות כאן בארץ. למשל בימים אלו רוני מתכנן נסיעה לתאילנד וכבר בונה על כך שיקבל השראה משיטות בישול מקומיות בשילוב חומרי גלם מיוחדים, כאשר את כל זה הוא מתכנן לתרגם למטבח הישראלי. 

זה עומד היות מושלם!

אז אם גם אתם שמעתם טובות על VALLEY, מחפשים מקום מושלם להתחתן ומרגישים שחייבים לטעום את בקלוות הבשר האגדית שמוגשת עם הרבה מחשבה והשקעה, אתם לגמרי מוזמנים לתאם פגישה עם השף המדהים רוני והב. 

רוצים לדעת עוד ?

הרשמו לקבלת הטבות מעשרות גני אירועים מובילים בישראל:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Telegram
WhatsApp
Email
Threads

רוצים לפרסם באתר?

מלאו פרטים ונחזור אליכם בהקדם: